Tel: 033-2464422 | @: info@maaikeshairstyling.nl

Knippen

Een perfecte coupe is onmisbaar. Bij Maaike’s Hairstyling kunt u terecht voor het juiste advies. Wij kunnen u informatie geven over de nieuwste trends en modellen. Uiteraard staat uw eigen wens hierbij centraal. Wat u ook wilt, wij zorgen ervoor dat u tevreden de salon verlaat.

Revolutionair kleuren

Er zijn tegenwoordig geen grenzen meer aan haarkleuring. Een tijdelijke kleur, verven, coupe soleil, low lights of high lights: alles is mogelijk. Toch doen we het bij Maaike’s Hairstyling net iets anders. Wij werken met de nieuwste revolutie op het gebied van haarkleuring. De haarkleuring van L’Oreal Professional is op basis van olie, waardoor de werking van de kleur wordt geoptimaliseerd en het haar twee keer zo goed wordt beschermd. Tevens is er geen ammoniak in verwerkt. Op deze manier kunt u uw haar laten verven zonder het te beschadigen. Het resultaat is een glanzende kleur en haar dat zacht en natuurlijk aanvoelt.

Permanent

Krullen zijn er in verschillende soorten en maten, een bos met krullen of juist een lichte slag. Bij Maaike’s Hairstyling geven we u aan de hand van uw wensen de juiste bos met krullen. Daarnaast krijgt u uiteraard een passend advies mee, zodat u ook thuis uw krullen perfect kunt onderhouden.